Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Til toppen av siden

Fotballreiser » Fotballturer » Chelsea billetter

Fotballbilletter Chelsea på Stamford Bridge

Kjøp billetter til Chelsea sine hjemmekamper!

Drømmer du om "the blues" og vil se din klubb denne sesongen? Fotballbilletter til en kamp hos Chelsea FC er ikke langt unna. Du får din opplevelse ved å kjøpe en pakke fra godkjent leverandør. Finn Chelsea fotballturer som inkluderer billett og hotell her: Fotballbilletter Chelsea FC.

Å se kamp på "brua" er en stor drøm for mange. Du kan se laget ditt på tv sammen med venner hver helg, men det som er virkelig gøy er når du er på tribunen. Ved å kjøpe fotballbilletter og hotell tidlig i sesongen kan du sikre deg et av storoppgjørene. Kanskje vil du ha med en stadium tour før kamp som oppvarming. Deretter en tur på mega store for å kjøpe de siste Chelsea FC effektene.

Chelsea fotballbilletter

 

                
Hotell og fotballbilletter
Dato 2 netter pakker 3 netter pakker Bestilling
Chelsea -       Få tilbud nå!
Chelsea -       Få tilbud nå!
Chelsea -       Få tilbud nå!
Chelsea -       Få tilbud nå!
Chelsea -       Få tilbud nå!
Chelsea -       Få tilbud nå!
Chelsea -       Få tilbud nå!
Chelsea -       Få tilbud nå!Pakker med to eller tre netter på Kensington Close Hotel London (4*) med business seats. Billetter på langsiden ca ved straffemerket. VIP/Hospitality billetter.

Billetter til Chelsea kamper får du fra oss inkludert i hotellpakke til god pris. Vi er offisiell agent og har sikre billetter. Les mer på denne fotballturer Chelsea fc
Vi har billetter på langsiden (West Upper) på Stamford Bridge. Har også hospitality billetter med mat før kampen og fotballbilletter ved ca 16 meter streken mot tillegg på kr 500,- i forhold til standard pris på pakkene våre. 
 

ReiseShop AS © 2005-17

Siteman CMS | KP

Topp