Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Til toppen av siden

Cruise i Middelhavet

Cruise i Middelhavet med NCL

Cruise i Middelhavet med Norwegian cruise line ( NCL) er populært hos nordmenn.

Dette selskapet er godt likt for sitt freestyle opplegg ombord på cruiseskipet. Du vil får
mange opplevelser både på dekk med sol og bading for barn, men også en fin opplevelse
i form av underholdning og god mat. Byene båten besøker gir deg mulighet for kultur
og en opplevelse for livet.

Dere får masse glede av den fine dekke ombord på båten. På Norwegian Epic finner du solstoler, badebasseng, Aqua Park, stille soner for voksne, klatrevegg, treningsstudio og mye mer er rett i
nærheten nå du har familien med på cruiseferie.

Cruiseskipet har også mange restauranter å velge mellom. Noen er inkludert i prisen,
mens andre koster litt ekstra. NCL er kjent for sin Freestyle cruising som gjør at du
kan velge hvor du vil spise og til hvilken tid.

En oversikt over cruise avgangene fra Barcelona finner du på  linken cruise i middelhavet. Billigst pris er i april
også blir det dyrere utover mot fellesferien. Lavest pris er nå det er mist etterspørsel.
Du bør bestille ca 6 mnd til 18 måneder før planlagt reisetidspunkt. Restplasser salg
kommer ut når det nærmer seg, men da er det normalt bare innvendig lugarer og
lite å velger mellom.

Ulike reiseruter å velge mellom

På cruise i Middelhavet er det flere ulike reiseruter å velge mellom. En kan komme med en forespørsel til oss om ulike destinasjoner, så kan vi finne en rute som passer dere, ellers kan en se noen av reiserutene her. De mest populære reiserutene er fra Barcelona til vestlig-middelhavet og fra Venezia til østlig-middelhavet.

Fra Barcelona

Cruisskipet Norwegian Epic seiler på et 7 dagers cruise til Middelhavet fra Barcelona. Denne båten ble bygget i 2010 og har mye å by på. Båten passer for alle. Både for de som ønsker å reise alene eller en barnefamilie. Epic har flere ulike aktiviteter en kan ta utnytte av og underholding hver kveld. Den første dagen på din cruisereise har du en hel dag på havet. Da har du gode muligheter til å ta i bruk cruiset sine fasiliteter og slappe av.

På cruise i vestlig-middelhavet drar du innom spennene byer i Italia, Frankrike og på Mallorca. Her kan en få oppleve masse kultur, men også slappe av på stranden eller ved bassenget. Dersom du reiser hit anbefaler vi deg å dra til Pompeii når du er innom Naples. Det er en opplevelse du sent vil glømme. Det kan også være en god ide å dra innom den vakre stranden i Cannes, Frankrike. Priser fra kr 5 900, inkludere: 7 dagers cruise, alle måltider, kaffe/te juice, underholding og de fleste aktiviteter.

Les mer om båten her og priser her.

Seilingsruten:

Barcelona - Til havs - Napoli (Italia) - Civittavecchia (Roma) - Livorno (Firense/Pisa) - Cannes - Palma de Mallorca - Barcelona

Fra Venezia

Cruiseskipet Norwegian Jade seiler et 7 dagers cruise til østlig-middelhavet.Båten seiler fra Venezia og dra innom Hellas og de greke øyene. På dette cruise kan du få oppleve vakre Santorini, som har sin vakre "typiske" greske hvite hus. En kan også dra innom Olympia på fastlandet og se ruiner av gamle Hellas, og byen de olympiske leker først ble arrangert.

Norwegian Jade er et koselig cruiseskip som ble bygget i 2006 og oppusset i 2011. Her finner du 19 restauranter og 13 bar og lunger. Båten har noe for både store og små og passer for folk i alle aldre. Båten har 2 svømmebassen og 2 boblebad. Priser fra kr 5 750, inkludere: 7 dagers cruise, alle måltider, kaffe/te juice, underholding og de fleste aktiviteter.

Les mer om båten her og priser her.

Seilingsruten:

Venezia - Til havs - Corfu (Hellas) - Santorini (Hellas) - Mykonos (Hellas) - Katakolon (Olympia, Hellas) - Til havs - Venezia
 

Se presetasjonvideo av Norwegian Epic båten, slik er det ombord.

Vil du lese mer om Cruise i Middelhavet kan du gjør det på våres andre nettside www.cruisebutikken.no

ReiseShop AS © 2005-17

Siteman CMS | KP

Topp