Fotballreiser Arsenal

Pakke med VIP-billetter & hotell

Fotballreiser Arsenal kommer med billetter på Club level område. Det er  VIP plasser og Tier 2 på stadion.
Tur til Emirates stadion og Premier League kamper gir deg en magisk opplevelse.
Innhold i fotballpakken er:

  • Sitteplassene er samlet på rad nr 30-39, nivå 2
  • Tilgang til Lounge inne på stadion før kampen,
  • Mat & drikke kan kjøpes. Gratis drikke i pausen,m.m.
  • Hotellopphold i 3 netter hotell i London.

Fotballreiser Arsenal – Spilleplan 2023-24

Pakkepriser som inneholder billett og 3 netter på hotell.
Når du klikker på en av kampene kommer du vår nettbutikk på reiseshop.no. 
Du bestille pakkene online. Finner du ikke kampen du vil se eller har spørsmål, send mail. 

Kamp 

Dato

Pris fra 

Arsenal - Nottingham Forest

12/08/2023

Fra kr 8,490

Arsenal - Fulham

26/08/2023

Fra kr 7,890

Arsenal - Man Utd i London

02/09/2023

Fra kr 11,690

Arsenal - Tottenham

23/09/2023

Fra kr 11,390

Arsenal - Man City

07/10/2023

Fra kr 11,490

Arsenal - Sheffield United

28/19/2023

Fra kr 7,490

Fotballreiser Arsenal 2023-2024 

 
Fotballreiser Arsenal

 

Fotballreiser kan være en unik opplevelse, spesielt på en lørdag ettermiddagskamp på Emirates Stadium. Stemningen er elektrisk, og fans fra hele verden strømmer til for å oppleve atmosfæren og støtte sitt lag. Hvis du vil oppleve en kamp på Emirates Stadium på en spesiell måte, kan du vurdere å kjøpe Club Level-billetter. Disse billettene gir deg tilgang til spesielle områder på stadionet, med bedre seter og en mer eksklusiv opplevelse.

VIP billetter – Club Level

Club Level-området på Emirates Stadium gir deg komfortable seter og gir en fantastisk utsikt over banen. Du vil kunne se alt som skjer på banen fra din egen stadionplass, og du vil ha tilgang til et eget område hvor du kan slappe av og ta en pause fra kampen. Club Level-billetter er hva vi har inkludert i pakkene våre og er vel verdt prisen for da du får en opplevelsen på fotballtur med dine venner.

Hvis du er en fotballfan som elsker atmosfæren på Emirates Stadium, vil du elske å sitte på Club Level under en kamp. Du vil være omgitt av likesinnede fans som alle er opptatt av å støtte Arsenal til seier. Club Level-området er også en flott mulighet til å møte andre fotballfans fra hele verden og utveksle erfaringer og historier om fotballreiser.

Alt i alt er Club Level-billetter en flott måte å få en unik opplevelse på Emirates Stadium. Hvis du vil oppleve en fotballkamp på en spesiell måte og få tilgang til spesielle områder på stadionet, kan Club Level-billetter være det riktige valget for deg.

Vil du se video av plassene kan du sjekke denne linken og se den på youtube. Arsenal – premium plasser

Storkamper som  er ekstra intense oppgjør er kampene Arsenal spiller mot Chelsea, Tottenham, Man Utd og Liverpool.

Prisene over er per person og da får du 100% offisiell Club Level billetter og hotell i 3 netter.

Tilbyr kun 100% offisielle VIP billetter.  

Fotballreiser og stadion utsikt

 

 Transport til / fra Arsenal stadion – Litt info 

For fotballfans som skal på kamp på Emirates Stadium, er det flere måter å komme seg til og fra stadion på. Den mest populære måten å reise på er med offentlig transport. Emirates Stadium ligger i Highbury, en nordlig bydel i London. Det finnes flere t-bane- og busstasjoner i nærheten av stadionet. Den nærmeste t-banestasjonen er Arsenal station, som ligger på Piccadilly-linjen. Holloway Road station er også i nærheten, som ligger på Piccadilly-linjen og Northern-linjen. Det er flere busser som går til og fra stadionet, og det er også mulig å ta tog til Drayton Park stasjon, som ligger en kort spasertur unna stadionet.
En annen alternativ er å bruke tjenester som Uber eller Black cabs, som er tilgjengelig på matchdager.

Fotballreiser Arsenal & Stadion Tour 

Å ta en stadiontour på Emirates Stadium er en opplevelse som alle fotballfans bør oppleve. Det er mulig å besøke stadion året rundt, og det er flere alternativer å velge mellom. Det er også mulig å velge ulike pakker med ulike fordeler inkludert. For eksempel kan man velge å ha en guide på turen eller gå på egenhånd. Det er også mulig å få tilgang til steder som vanligvis er utilgjengelige, for eksempel spillerommet og tunnelen ut på banen.

Prisene varierer avhengig av hvilken type tur og pakke du velger. Det er mulig å kjøpe billetter til turen på stadionet eller på nettet på forhånd.  Kjøper du våre gode VIP billetter får pakke med både stadiontour og kampbilletter. Dette er en ypperlig aktivitet å gjøre dagen før kampen eller dagen etter at du har Arsenal  spille kamp. 

Å ta en stadiontour på Emirates Stadium er en fantastisk opplevelse for fotballfans i alle aldre. Sammen med vennene dine gir dette det lille ekstra på forballreise til Arsenal.  Det er en unik mulighet til å oppleve klubbens historie og få en titt bak kulissene hos Arsenal FC. Så hvorfor ikke bestille billetter og ta turen til London for å se en kamp og ta en stadiontour sammen med dine fotballvenner?

Fotballreise og pub før kampen?

Når man er på fotballreise og skal se Arsenal spille, er det flere puber i området rundt stadionet som er verdt å besøke både før og etter kampen. En av de mest populære pubene blant fotballfans er The Gunners Pub, som ligger like ved Holloway Road Station. Her kan du oppleve en autentisk engelsk pubatmosfære med Arsenal-tema på veggene. De serverer også god pubmat og et bredt utvalg av drikke.

En annen populær pub er The Twelve Pins, som ligger kun en kort spasertur fra stadionet. Denne puben har en stor utendørs terrasse, perfekt for en pint før kampen. Inne i puben finner du mange TV-skjermer som viser fotball, og det er vanlig at de viser Arsenal-kamper på storskjerm.

For de som ønsker å prøve noe nytt, kan The Faltering Fullback være verdt å besøke. Denne puben ligger litt lenger unna stadionet, men er vel verdt turen. Puben har flere etasjer og en stor hage, og det er ofte livemusikk i helgene. De serverer også en rekke forskjellige øl og har et bredt utvalg av matretter på menyen.

Det er verdt å merke seg at pubene rundt stadionet kan være svært populære før og etter kampene, så det kan være lurt å komme tidlig for å sikre seg en plass. For fotballfans som reiser sammen med venner, kan det være en fin opplevelse å besøke ulike puber før og etter kampen, og oppleve den unike atmosfæren som fotballpubene har å tilby.

Fotballreiser Arsenal  – historie og titler

Arsenal Football Club ble grunnlagt i 1886 og er en av de mest kjente og suksessrike klubbene i engelsk fotballhistorie. Klubben har vunnet 13 ligatitler, 14 FA-cupen, to doble “dobbler”, og én trippel. I tillegg har Arsenal vunnet to europeiske titler, en Cupvinnercupen og en UEFA-cupen. Klubben har også blitt kjent for sin karakteristiske spillestil, med en teknisk og ballbesittende fotball som har vært beundret av fans over hele verden.

De siste 20 årene har Arsenal vunnet tre Premier League-titler, med vinnene i 1997-98, 2001-02 og 2003-04. Det siste mesterskapet var en spesiell prestasjon, da Arsenal ble det første laget til å fullføre en hel Premier League-sesong uten å tape en eneste kamp. Klubben har også nådd finalen i Champions League en gang, i 2006, men tapte mot Barcelona.

Mange kjente spillere har spilt for Arsenal i løpet av klubbens historie. Blant disse er Tony Adams, Thierry Henry, Patrick Vieira, Ian Wright og Dennis Bergkamp. Bergkamp ble kåret til Arsenal’s beste spiller gjennom tidene, og har fortsatt en stor fanskare i klubben.

Norske spiller som har vært i Arsenal

Pål Lydersen var den første norske spilleren som signerte for Arsenal i 1983. Han spilte totalt 32 kamper for klubben før han ble solgt videre til Luton Town i 1986.

Et annet norsk navn som dukket opp i Arsenal på 2000-tallet var Havard Nordtveit. Han ble signert av klubben i 2007 og spilte totalt 9 kamper før han ble lånt ut til andre klubber. Nordtveit har siden spilt for klubber som Borussia Mönchengladbach og West Ham United.

Nå i 2023 og fremover er det den norsk landslagkapteinen Martin Ødegård som er norsk stjerne i Arsenal.  Han styrer laget fra midtbanen og er hovedattraksjonen for mange på fotballreisen til Arsenal.

Vurdere du å se andre lag på din fotballtur til England?  Hva med fotballreiser Tottenham 
Fotballreiser Manchester United, eller fotballreiser Liverpool  

Fotballreiser Leedsfotballreiser Chelsea  ,  fotballreiser Manchester City 

Les generelt om Fotballreiser    

Ansvarlig leverandør og medlem av reisergarantifondet i Norge er Reiseshop AS.