Fotballreiser Leeds

 Tilbyr pakker med billetter og hotell

Fotballreiser Leeds United tar deg med til en av de mest spennende og livlige fotballklubbene i England. Dette er definitivt en destinasjon for fotballelskere som ønsker å få med seg en av de mest spennende kampopplevelsene. Nyt en helg fylt med aktiviteter, spennende fotballkamper og utforskning av en fantastisk by.

Yeboah’s Crossbar Lounge pakker. Langside plasser – mot hjørnet

 • Sitteplasser på block L37
 • Sportbar/lounge tilgang like bak East Stand.
 • Inngang fra 2 timer før kampstart
 • Enkelt mat og gratis drikke (brus/øl/vin) er inkludert
 • Kampprogram

Centenary Pavilion VIP pakker. Langside plasser

 • Sitteplasser i øvre del av East Stand
 • Adgang til Centenary Pavilion før kamp
 • 3 retters måltid før kampen,gratis øl og brus
 • Leeds “legends” er tilstede i VIP område og div underholdning
 • Gratis drikkebonge for bruk etter kampen i Pavilion område
 • Sitteplassene er samlet
Fotballreiser Leeds United
Stadion og utsikt fra div plasser.

Kamp 

Dato

Pakke med 3 netter og billetter

Leeds- 

23/08/2023

Leeds - 

11/09/2023

Leeds - 

02/10/2023

Klikk her


Leeds - 

11/11/2023


Klikk her


Leeds - 

23/09/2023


Klikk her


Leeds -

Klikk her


Leeds - 

Klikk her


Leeds -

Klikk her


Leeds - 

Klikk her


Leeds - 

Klikk her


Leeds - 

02/02/2024

Fra kr 4990

Klikk her


Leeds - 

02/03/2024

Fra kr 4990

Klikk her


Fotballreiser Leeds United – Hvorfor velge dette som din neste destinasjon?

Velkommen til Elland Road – hjemmet til Leeds United FC! Fotballreiser til Leeds United er en av de mest populære destinasjonene for fotballfans, og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Byen Leeds har et rikt fotballhistorie og er kjent for å lage en tempest av lyd når fotballklubben spiller på hjemmebane. Med det intense nivået av støtte fra fansen, en fantastisk atmosfære, og spennende fotball, er en fotballtur til Leeds en opplevelse du vil huske livet ut. Leeds er også et populært reisemål for glede, god mat, og shopping. Opplev varmen og sjarmen i denne ungdommelige byen, og book fotballreisen til Leeds United i dag. Football is a big deal in Leeds, and you’ll love being a part of it.

Fotballreise Leeds og Elland Road – En opplevelse du sent vil glemme

Når du besøker Elland Road for en fotballkamp til Leeds United, vil du oppleve en atmosfære som vil bli brent inn i minnet ditt. Fra det øyeblikket du går inn i stadion, vil du føle den intense lidenskapen og støtten fra fansen. Fra sangene til den allegoriske massekoreografien, vil du føle deg inkludert og involvert i kamphelsen. Fotballkamper på Elland Road inkluderer spenning, drama og konkurransenivå i verdensklasse. Det er en grunn til at stadion har fått kallenavnet “Fortress Elland Road”, og det er et must for enhver fotballentusiast å besøke denne imponerende arenaen. Lær chants, nyt jubel, og se Leeds United kjempe om seieren på hjemmebane

Fotballturen til Leeds – Billetter og overnatting

For å gjøre fotballreisen til Leeds United så stressfri og behagelig som mulig, bør du vurdere å kjøpe en pakke som inkluderer billetter til kampen, overnatting. Dette vil sørge for at du har alt du trenger på plass før du reiser. Det beste med å kjøpe en pakkeløsning er at du kan tilpasse turen etter dine ønsker og behov. Du kan velge å bo sentralt i byen, ved siden av stadion. Sørg for å sjekke tilgjengeligheten på pakkene som du finner over i teksten god tid, da populære kamp kan være utsolgt raskt. Med alt klart, kan du bare slappe av og nyte fotballreisen til Leeds United. Prisene på fotballreiser varierer avhengig av faktorer som kamptidspunkt på året og standard på hotellet du vil ha på turen din.

Fotballreiser Leeds Unitd – Utforsk byen Leeds

Oppdag de skjulte skattene i Leeds når du ikke er på stadionet. Leeds er en by full av aktiviteter, kultur og historie. Ta en spasertur gjennom byen og utforsk fantastiske museer, interessante gallerier, middelalderkirker og elegante biblioteker. Hvis du er interessert i britisk historie og besøker byen, må du ikke gå glipp av Royal Armouries Museum, det berømte museet som huser våpen og utstyr fra middelalderen helt frem til våre dager. Hvis du ønsker å tilbringe litt tid i naturen, kan du ta en tur i en av byens parker eller langs Leeds-Liverpool kanalen. Utforsk lokale markeder og butikker og opplev noen av de beste handelsopplevelsene. Leeds har alt – og det gjør en fotballreise til denne byen til en uforglemmelig opplevelse.

Mat og drikke i Leeds – Smak det lokale kjøkkenet

Har du noen gang prøvd Yorkshire Pudding? En av de mest kjente rettene fra regionen er denne deilige, gylne puddingen, som kan spises på egen hånd eller som en del av en tradisjonell søndagsmiddag. Det finnes ikke noe bedre sted å prøve det lokale kjøkkenet enn i Leeds. Denne koselige byen har alt fra lokale puber med enkle retter til eksklusive restauranter med michelin-stjerner. På den berømte Kirkgate Market i Leeds kan du finne alt fra ferske muligheter og frukt til kjøtt som er tilberedt etter lokale oppskrifter

Historien om Leeds United FC

Leeds United FC har en lang og rik historie. Klubben ble grunnlagt i 1919 etter at Leeds City FC ble oppløst på grunn av korrupsjonsanklager. Siden da har Leeds United vært en av de mest respekterte og suksessfulle klubbene i engelsk fotball. De har vunnet titler i både innenlandske og internasjonale turneringer, og har hatt noen av de mest legendariske spillerne i fotballhistorien, inkludert Billy Bremner, Norman Hunter, Johnny Giles og Eddie Gray. Men det har ikke alltid vært lett for Leeds United. Klubben har opplevd sine nedturer, spesielt i de senere årene. Til tross for dette er fansen fortsatt like lidenskapelige og støttende som noensinne, og klubben fortsetter å være en viktig del av Leeds’ kultur og identitet. Besøk Elland Road for å få en dypere forståelse av klubbens historie og betydning for fotballverdenen. Du finner mer info om Leeds united egne sider. Her

Fotballreiser Leeds United – Bestill nå og få drømmeopplevelsen!

Hva venter du på? Bestill nå for å sikre deg billetter og opplev den spesielle atmosfæren på Elland Road. Ved å bestille en fotballpakke, kan du være trygg på at du har alt organisert for en stressfri fotballreise til Leeds United. Du kan velge mellom forskjellige pakker avhengig av dine preferanser. Det er en god idé å bestille tidlig hvis du vil ha billetter til en spesiell kamp. Når alt er ordnet, kan du fokusere på å glede deg over byen i hele sin glans. Bestill din fotballreise til Leeds United nå, og opplev en fantastisk helg fylt med aktiviteter, god mat og de beste fotballopplevelsene.

Vurdere du å se andre lag på din fotballtur til England?  Hva med fotballreiser Tottenham
Fotballreiser Arsenal, eller fotballreiser Liverpool 

Fotballreiser Manchester United , fotballreiser Chelsea  ,  fotballreiser Manchester City

Les generelt om Fotballreiser    Tilbake til første siden.

Ansvarlig leverandør og medlem av reisergarantifondet i Norge er Reiseshop AS. Link til dem