Fotballreiser Liverpool FC

Billetter & hotell pakker

Fotballreiser Liverpool kommer med gode VIP billetter og hotellopphold. 

  • Langside plasser nederst etasje, blokk L15/16 tilgang til Beat Lounge på Anfield.
  • Langside plasser på Kenny Dalglish Stand med tilgang til  Shankly Lounge inne på Anfield. Felt CE3-CE7.
  • Langside plasser Kenny Dalglish Stand blokk CE2/CE8 tilgang til pub/lounge ved stadion.

Kamper sesongen 2023-2024

Prisene er per person. Billett og 3 netter på hotell er inkludert. 
Når du klikker på en av kampene kommer du til vår nettbutikk hos reiseshop.no. 
Du bestille pakkene online.

Kamp 

Dato

Pris fra 

Liverpool - Bournemouth

19/08/2023

Fra kr 6990

Liverpool - Aston Villa

02/09/2023

Fra kr 6990

Liverpool - West Ham

23/09/2023

Fra kr 7590

Liverpool - Everton 

21/10/2023

Fra kr 7990

Liverpool - Nottingham Forest

28/10/2023

Fra kr 7690

Liverpool - Brentford

11/11/2023

Fra kr 6990

Liverpool - Fulham

02/12/2023

Fra kr 7990

Liverpool - Manchester Utd

16/12/2023

Fra kr 11990

Liverpool - Newcastle

30/12/2023

Fra kr 10590

Liverpool - Burnley

10/02/2024

Fra kr 7390

Liverpool - Manchester City

09/03/2024

Fra kr 12190

Liverpool - Brighton

30/03/2024

Fra kr 7590

Liverpool - Tottenham

04/05/2024

Fra kr 8590

Liverpool - Wolves
 

19/05/2024

Fra kr 10990

 

Fotballreiser Liverpool. Stadion utsikten 

Fotballreiser Liverpool


Fotballreiser til Liverpool med venner og familie er noe norske fans har tradisjon for. Flere fotballglade fans reiser hver år.  Er du en av dem som elsker Liverpool FC har fine pakkeløsninger for deg. En helgetur fra fredag til mandag passer inn slik at du får med deg kampen. TV selskapene styrer og bestemme om kampen skal spilles på lørdag, søndag eller noen ganger mandager. 
Er du på fotballtur til Liverpool for første gang kan dere en stadion tour også være av intresse. Du kan kan sjekke ut alt historien på Anfield. Les mer om dette nedenfor. 

Fotballreiser og plassene på stadion

VIP-billetter er en eksklusiv billettype som gir deg tilgang til spesielle områder av stadion og en førsteklasses opplevelse. VIP-billetter inkluderer vanligvis tilgang til private områder på stadion, inkludert VIP-lounger og restauranter, hvor du kan nyte førsteklasses mat og drikke. Liverpool fotballturer og langside plasser

Billett på langsiden og tilgang til Beat Lounge – Den mest populær billettene

Å reise på fotballreiser og oppleve fotballkamper på stadion er en drøm for mange fans. For de som ønsker en førsteklasses opplevelse, er VIP-billetter det ideelle valget. Disse billettene gir tilgang til eksklusive områder på stadion, inkludert VIP-lounge, hvor fansen kan nyte “street food” mat og drikke. På Liverpool fotballreiser er Beat Lounge-billettene det beste valget, og gir tilgang til en eksklusiv lounge-område på Main Stand med moderne fasiliteter og autentiske Liverpool FC-dekorasjoner.

Premier Club plasser Tier 2 på langsiden

For de som ønsker å oppleve enda mer luksus og eksklusivitet på fotballreisene sine, er Premier Club-billetter et annet alternativ. Disse billettene gir tilgang til noen av de beste sitteplassene på stadion og VIP-lounger og restauranter hvor fansen kan møte klubbens legender og  gamle helter. Kenny Dalglish Stand på stadion er Liverpool FC sitt Premier Club-område.

Fotballreiser Liverpool og billett typen Village at The Sandon

Billetttypen “Village at The Sandon” er en fin måte å oppleve en Liverpool FC-kamp på Anfield. Billettene inkluderer en offisiell hospitality langside billett til kampen, plassert i blokk CE2 eller CE8 i Kenny Dalglish Stand. Dette gir en fantastisk utsikt over banen, og gir deg en mulighet til å se spillerne på nært hold.

Men det er ikke bare det at du får en billett til kampen, som gjør “Village at The Sandon” så spesiell. Det er også inkludert tilgang til The Sandon pub, som har en lang historie med Liverpool FC. The Sandon var den første puben som ble besøkt av klubben etter at den ble grunnlagt, og den har fortsatt å være en viktig del av klubbens historie.

Du kan velge billetttype  i pakkene våre i nettbutikken.  Alle tre billett plassene er gode valg for deg som skal på fotballtur  til Liverpool.

 Transport til og fra Anfield Stadium på fotballturen

Transport til og fra Anfield Stadium i Liverpool fra sentrum på kampdager kan være hektisk på grunn av den store mengden mennesker som ønsker å se på kampen. Imidlertid er det flere transportalternativer tilgjengelig.

En populær måte å komme seg til Anfield på kampdager er ved å ta bussen. Det er flere bussruter som går til stadion fra sentrum av Liverpool, inkludert rute 26, 27, 17 og 917. Disse bussrutene har avganger fra forskjellige steder i byen, og det er derfor lurt å sjekke rutetidene på forhånd for å unngå forsinkelser og unødvendig venting.

En annen transportmulighet er tog, og Liverpool Lime Street stasjon er den nærmeste stasjonen til Anfield Stadium. Det er også toget fra Sandhills stasjon til Kirkdale stasjon, som ligger innen gangavstand fra stadion. På kampdager er det ofte egne tog som går mellom Liverpool sentrum og Anfield Stadium, og det er lurt å sjekke tidtabellene på forhånd.

Det er også mulig å ta drosje, private cab og uber  til stadion.

Uansett hvilket transportmiddel man velger, er det viktig å planlegge reisen godt på forhånd og beregne ekstra tid på grunn av den store mengden mennesker som beveger seg til og fra Anfield Stadium på kampdager.

Liverpool Stadium Tour

For de som ønsker å oppleve mer enn bare en kamp, kan en stadiontur være en god måte å utforske Anfield på. Velg  en stadiontur  med guidet tur rundt i stadionet og får se garderobene, presserommet, tribunene og mye mer. Stadionturene inkluderer også adgang til Liverpools museum, hvor man kan lære mer om klubbens rike historie og se noen av de mest minneverdige øyeblikkene fra klubbens karriere.

Fotballreiser Liverpool – Pub guide

Puber rundt Anfield Stadium i Liverpool er en integrert del av kampdagsopplevelsen for mange fotballfans. Disse pubene gir en autentisk, tradisjonell engelsk pubatmosfæren, og er et flott sted å samles med likesinnede før og etter kampene.

En av de mest populære pubene i Anfield-området er The Arkles Liverpool. Denne puben har en stor terrasse med utsikt over stadion, og er kjent for sin varme atmosfære og hyggelige personalet. The Arkles serverer en rekke lokale og internasjonale øltyper, og har også en bred meny av pubmat. Det er ikke uvanlig å se supportere samles her før og etter kampene.

The Albert Pub Anfield er en annen populær pub i området. Denne puben har en historisk betydning, og har vært en del av Anfield siden midten av 1800-tallet. The Albert serverer en rekke øltyper, inkludert lokale bryggerier fra Merseyside.

Taggy’s Pub er en annen favoritt blant fotballfans i Liverpool.  Beliggenheten er  nær Anfield Stadium. Taggy’s Pub har en autentisk, tradisjonell engelsk pub-stil og serverer klassisk pubmat og drikke.
Drives av en nordmann og de har “pre party” før kampene.  Du må kjøpe billetter på forhånd. Dette er veldig populært blant nordmenn.

For de som ønsker å nyte litt utendørs atmosfære før kampen har Taggys en ølhagen.
Her kan du nyte noe kald  å drikke og snakke fotball med fotballvennene dine før kampen. 

Vurdere du å se andre lag på din fotballtur til England?  Hva med fotballreiser Tottenham 
Fotballreiser Manchester United, eller fotballreiser Arsenal  

Fotballreiser Leedsfotballreiser Chelsea  ,  fotballreiser Manchester City 

Les generelt om Fotballreiser    Tilbake til første siden: fotballturer