Fotballreiser – Din Guide

Fotballreiser  – Premier League

Fotballreiser til Premier League i England er en utmerket måte å få en autentisk opplevelse av fotballkultur og spenning. Det finnes forskjellige pakker å velge mellom, fra rimelige til luksuriøse alternativer som inkluderer hotell og VIP-billetter. Hvilket lag man ønsker å se, er opp til den enkelte.

Fotballreiser England -Mange lag å velge mellom? 

Fotballreiser England - London - Manchester- Liverpool

 Fotballreiser til London

For fotballfans er London et must-visit, med flere Premier League-lag basert i byen. Guiden vår gir deg en oversikt over de beste lagene i London.

Hvis du planlegger en fotballreise til London i år, kan du prøve å se to Premier League-kamper samme helg. Det er en mulighet vi kan hjelpe deg med å organisere. Det anbefales å bestille hovedkampen tidlig for å få den beste prisen. Seks uker før kampstart vil TV-selskapene fastsette når kampene skal gå, og da kan du velge kamp nummer to for å få en kamp både lørdag og søndag.

Nedenfor finner du mer informasjon om fotballreiser og Premier League-lag i London, samt en oversikt over storkampene denne sesongen. Du klikker deg videre til Reiseshop.no som er vår søsterside for å bestille online til nesten alle lag. Under utvalgte kamper finner du informasjon om forskjellige lag og fotballreiser.

Storoppgjørene i Premier League –  Noen utvalgt

Kamp 

Dato

Pris fra 


Tottenham - Chelsea

tbc/ mnd/2023

Fra kr 7990

Man Utd  - Liverpool

tbc/mnd/2023

Fra kr 9990

Arsenal -  Man City

tbc/mnd/2023

Fra kr 9990

Tottenham- Man Utd 

tbc/mnd/2023

Fra kr 8990

Tottenham - Arsenal

tbc/mnd/2023

Fra kr 6990

Liverpool - Man Utd 

tbc/mnd/2023

Fra kr 11900

Chelsea - Man City

tbc/mnd/2023

Fra kr 8790

Man City-Arsenal

tbc/mnd/2023

Fra kr 7790

Kamp oversikten til alle Premier League kampene finner du her. Fixture list

Arsenal fotballreiser

For de som elsker Arsenal og ønsker en minneverdig opplevelse under fotballturen til London, er Emirates Stadium et flott valg. VIP-billetter og tilgang til Club Level området inne på stadion kan vurderes. Club Level  Loungen gir deg eksklusiv tilgang til en loungeområde med flott utsikt over stadion. Du nyte mat og drikke før kampen starter. VIP-billettene gir deg i tillegg førsteklasses fasiliteter og adgang til VIP-områdene. Plassene som tilbys på Emirates Stadium er på nivå 2 bak det ene målet og gir en flott utsikt over fotballopplevelsen din.

Arsenal FC er en av Londons mest populære fotballklubber og spiller hjemmekampene sine på Emirates Stadium, som er en imponerende arena. I løpet av 2020-21 sesongen ble klubben ledet av trener Mikel Arteta, Det ble en åttende plass på tabellen første året. Bukayo Saka, midtbanespilleren, og angriperen Alexandre Lacazette var blant lagets beste spillere.

 Spesial side vår om fotballreiser Arsenal 

Tottenham Hotspur fotballreise

Fotballreiser Tottenham

Tottenham Hotspur FC, en annen av Londons store fotballklubber, har sitt hjem på Tottenham Hotspur Stadium. Til tross for å ha blitt ledet av trener José Mourinho i 2020-21 sesongen, klarte de ikke å kvalifisere seg til Champions League, men de forble blant de seks beste lagene i Premier League. 

Tottenham Hotspur Stadium er en imponerende arena som er verdt å besøke på en fotballreise til London. Kapasiteten er over 62 000 tilskuere, og i tillegg til fotballkamper, blir det arrangert en rekke andre arrangementer på stadionet, inkludert konserter og andre sportsbegivenheter. Rundt stadionet er det flere barer, restauranter og butikker som man kan utforske. Dette gir og som gir en ekstra dimensjon til fotballreisen til Tottenham.

Det er mange puber og barer å velge mellom rundt Tottenham Hotspur Stadium. En populær pub er The Bricklayers Arms, som ligger bare 5 minutters gange fra stadion på 803 High Road. The Antwerp Arms er også en god valgmulighet, med en koselig atmosfære og god bra utvalg av drikke. 10 minutters gange fra stadion på 168-170 Church Road. Hvis du ønsker en mer klassisk pubopplevelse, kan The Beehive anbefales, med en varm atmosfære og en rekke øl på kran. Denne ligger på 130 Tottenham Lane, ca 20 minutters gange fra stadion.

Her er linken til fotballreiser Tottenham 

Chelsea FC fotballreiser i Vest London

Chelsea FC er en av de største og mest suksessrike fotballklubbene i verden, med en lang og stolt historie. Klubben ble grunnlagt i 1905 og spiller hjemmekampene sine på Stamford Bridge i vestre London. Med sin flotte arena og en fantastisk atmosfære er Stamford Bridge en av de mest populære destinasjonene for fotballreiser til London.

Stamford Bridge har en kapasitet på over 40 000 tilskuere og tilbyr fantastisk utsikt til banen fra langside plasser.

For de som ønsker en ekstraordinær opplevelse, er det rimelige VIP-pakker tilgjengelig, Et godt valg er The Captain`s Bar billetter.  Du får bra billetter til kampen og tilgang til fin sportsbar inne på stadion og her kan du nyte drikke og mat før kampen. Det er gode seter på East Stand midtre seksjon, utsikt til ca straffespark merket på banen.

Det er også flere puber og barer rundt Stamford Bridge som er perfekte for å nyte litt drikke og diskutere kampen før eller etter kampen. The Butcher’s Hook er en populær pub som ligger rett ved stadionet, og tilbyr god mat og drikke. Adressen er Fulham Road 125, og det tar ca 5 minutter å gå fra stadionet.

Stadium tour til Chelsea Fc skaffer du fra denne linken. Stadium tour

For de som ønsker å utforske området rundt Stamford Bridge, er det også flere restauranter og butikker i området. King’s Road er en populær destinasjon med mange butikker og spisesteder, og det tar omtrent 15 minutter å gå dit fra stadionet.

Alt i alt er Stamford Bridge og Chelsea FC en fantastisk destinasjon for fotballreiser til London. Med en flott arena, fantastisk atmosfære og mange flotte puber og restauranter i området, er det en opplevelse du ikke vil gå glipp av. Så hvis du er en fan av Chelsea FC eller bare elsker fotball, bør du definitivt vurdere å besøke Stamford Bridge neste gang du er i London.

Link til vår side om fotballreiser Chelsea


Fulham FC

På en solrik dag vil du føle deg som hjemme på Craven Cottage, som ligger vakkert til ved elven Themsen. Fulham FC har sørget for at stadionet har fått en moderne oppgradering, men samtidig bevart sin sjarm og historie. Med plasser på langsiden kan du nyte kampen fra en perfekt vinkel og oppleve den intense stemningen fra fansen.

Fulham FC er en annen London-basert fotballklubb som spiller sine hjemmekamper på Craven Cottage. Klubben ble grunnlagt i 1879 og har en lang historie med opp- og nedturer. I 2020-21 sesongen var de ledet av trener Scott Parker, men klarte ikke å unngå nedrykk fra Premier League. Deres to beste spillere i løpet av den sesongen var midtbanespilleren André Zambo Anguissa og angriperen Aleksandar Mitrovic.

Craven Cottage er en tradisjonsrik stadion med en kapasitet på over Craven Cottage 29 600 tilskuere når de er ferdig med den nye langside tribunen. Stadionet har en unik beliggenhet ved elven Themsen og har blitt beskrevet som en av de vakreste stadionene i England. På en fotballreise til Fulham FC kan du oppleve en autentisk fotballopplevelse og samtidig nyte den fantastiske atmosfæren rundt Craven Cottage.

For de som ønsker en mer luksuriøs opplevelse, tilbyr Fulham FC også hospitality-billetter. Dette gir deg tilgang til en eksklusiv loungeområde hvor du kan nyte mat og drikke før kampen starter. En artig hospitality pakke er båttur med mat inkludert i billettprisen. Les mer her

Etter kampen kan du besøke en av de mange pubene rundt Craven Cottage. The Golden Lion, beliggende på 54 Fulham High St, og The Eight Bells, beliggende på 89 Fulham High St, er populære valg for fotballsupportere på fotballtur. The Golden Lion ligger ca. 10 minutters gange fra stadion, mens The Eight Bells ligger ca. 15 minutters gange unna.

Fotballreiser til Fulham FC er en flott måte å oppleve ekte engelsk fotball på, og med Craven Cottage som arena vil du være sikker på å få en autentisk og unik opplevelse. Les mer om historien om Craven Cottage her.

Ta fotballturen til Crystal Palace FC

Fotballreise Crystal Palace
Fotballreiser Crystal Palace

Selhurst Park er hjemmebanen til Crystal Palace FC, en mindre, men likevel populær fotballklubb blant lokalbefolkningen i London. I 2020-21 sesongen ble de ledet av trener Roy Hodgson og endte på en 14. plass på tabellen. Eberechi Eze, en talentfull midtbanespiller og Wilfried Zaha, en dyktig angriper, var deres to beste spillere i løpet av sesongen. Med en fotballtur til London kan du få muligheten til å oppleve en kamp på Selhurst Park og bli en del av den unike atmosfæren på stadionen.

West Ham United 

West Ham United er en fotballklubb som har en solid fanskare i East London. De spiller sine hjemmekamper på London Stadium som har en kapasitet på over 60 000 tilskuere. I 2020-21 sesongen under ledelse av trener David Moyes, hadde klubben en flott sesong og endte på en imponerende 6. plass på tabellen. Midtbanespilleren Tomáš Souček og angriperen Michail Antonio var to av de beste spillerne på laget i den sesongen.

For å komme deg ut til stadion fra sentrum av London, kan du ta t-banen eller buss, som begge gir deg en enkel og praktisk måte å komme deg dit på.

Rundt stadionet finnes det også et stort utvalg av puber og barer, inkludert The Cow, The Britannia og The Bow Bells, som er populære blant både hjemme- og bortefans.

West Ham fotballpakker er en av de rimeligst du kan kjøpe når du velger London som destinasjonen for fotballturen deres. 

 

Fotballreiser – Liverpool  & Manchester United

Mange fans legger vekt på å ha en god plasser når de er på stadion for å se fotballkamper. Det finnes forskjellige typer billetter og plasser som er tilgjengelige for fotballreiser, avhengig av hvilket lag du ønsker å se og hvilken type opplevelse du ønsker.

Liverpool FC

Fotballreiser med langside og Beat Lounge tilgang

For å oppleve en kamp på Anfield, kan du velge mellom flere billettplasser, avhengig av hvilken opplevelse du ønsker å få. Her er noen alternativer:

  • Main Stand Lower med tilgang til Beat Lounge gir deg VIP-behandling med mat og drikke før kampen og fantastisk utsikt over banen. Setene er på rad 36-44 av totalt 93 rader.

  • Premier Club-pakker på Kenny Dalglish Stand gir deg tilgang til Shankly Lounge med en fin buffetmiddag før kampen. Disse plassene er i blokk CE3-CE7, mellom 16-meterstreken.

  • Sandon Pub/Lounge-pakker på langsiden av Kenny Dalglish Stand gir deg tilgang til puben 200 meter fra stadion før kampen, med en enkelt matrett og god stemning.

  • The Red Bar-billettpakker gir deg plasser helt nede på langsiden ved hjørneflagget på en av sidene. Barområdet er koselig og avslappende, med moderne fasiliteter og TV-skjermer for å se andre kamper eller få oppdateringer om andre Premier League-kamper.

  • Anfield Road Stand har nå en ny VIP-opplevelse med moderne og luksuriøse fasiliteter. VIP-gjester kan nyte førsteklasses utsikt over banen, eksklusiv tilgang til VIP-lounger og restauranter, samt en rekke andre fasiliteter.

Når det gjelder transport til Anfield fra sentrum av Liverpool, kan du ta buss, drosje eller Uber. Det er også mulig å gå til stadion, som tar omtrent 30 minutter.
Det finnes også mange puber rundt stadion hvor du kan nyte en drink før kampen, som The Sandon og The Arkle

Her er linken til fotballreiser Liverpool 

Manchester United

For fotballentusiaster som er fans av Manchester United, finnes det flere alternativer for billetter til kampene på Old Trafford. Her er noen områder og tilbud tilgjengelige for fotballreiser:

  • Stretford End på Old Trafford er et av de mest ettertraktede områdene på stadionet, med en fantastisk utsikt og en utrolig atmosfære på kampdagen. Her sitter de mest engasjerte Man Utd-fansen. Tier 2 plasser
  • North East/North West Quadrant ligger mellom kort- og langsiden i etasje 2, og er et flott område for familieturer for både voksne og barn. Med billetter til dette området får man tilgang til Club 500 Sportsbar før kampen, hvor man kan nyte en deilig “Burger & Frites”-meny.
  • Sir Alex Ferguson Stand har langsidebilletter tilgjengelig med tilgang til lounge.
Fotballreiser Manchester United - utsikt fra stadion
utsikt fra stadion

 
Her er linken til vår side for  fotballreiser Manchester United finner du mer info og billetter og priser.

Fotballreise og prisnivået for 2023-24

Premier League fotballturen til England kan være ganske kostbart sammenlignet med en pakke til La Liga i Spania. Men midtuke kamper i Europa League og Champions League kan ofte være rimeligere på grunn av tilbud og etterspørsel. Det samme gjelder for en fotballreise til en cupkamp i England som vanligvis spilles midt i uken. Likevel vil prisene øke på store og ettertraktede oppgjør som derbykamper.

Hvis du ønsker en god og fullstendig fotballreiseopplevelse, så kan du kjøpe en pakke fra reiseshop.no som alltid inkluderer kampbillett og hotellopphold. I tillegg får du råd og veiledning fra en pålitelig kilde. Reiseshop AS er selvsagt medlem av Reisegarantifondet som er påkrevd i Norge. Hvis du trenger assistanse eller har spørsmål, kan du kontakte oss via e-post.

Tilbyr ulike reisepakker til noen av de største fotballklubbene i England, som inkluderer Liverpool, Manchester United, Arsenal, Manchester City, Tottenham og mer. Med en fotballreise fra oss og våre leverandører, trenger du ikke bekymre deg for noe annet enn å nyte kampen og oppleve den lokale kulturen.

Fotballreiser og oppsummering

Fotballreiser til Premier League i England gir en autentisk opplevelse av fotballkultur og spenning, med forskjellige pakker å velge mellom. London er et must-besøk for fotballfans, med flere Premier League-lag basert i byen. Emirates Stadium er et flott valg for Arsenal-fans, og Tottenham Hotspur Stadium er verdt å besøke for fotballreiser til Tottenham. Det er mange puber og barer å velge mellom rundt stadionene, og det er mulig å se to Premier League-kamper på én helg.

Se vår første siden ABCreiser.no