Fotballreiser Tottenham

Billetter og hotell i en pakke

Fotballreiser Tottenham i London med ny stadion er populær reisemål for fotballelskende nordmenn. 
Pakker med forskjellige billetter og hotellopphold i 3 netter.

  • Standard billetter med plasser bak mål eller på langsiden. Nivå 5. 
  • Langside billetter på nivå 3, VIP hospitality med litt mat og drikke. 
  • Langside billetter nivå 1, VIP hospitality. Utsikt mot midtbanestreken. Mat og drikke er inkludert.

Pakker med 3 netter på hotell og valgt billett. Prisene er per person i delt dobbeltrom.

Når du klikker på en av kampene kommer du til vår nettbutikk på reiseshop.no. 
Du bestille pakkene online. Finner du ikke kampen du vil se sender du mail.

Kamp 

Dato

Pris fra 

Tottenham - Man Utd

19/08/2023

Fra kr 5990

Tottenham - Sheffield United

16/09/2023

Fra kr 4490

Tottenham - Liverpool

30/09/2023

Fra kr 5990

Tottenham - Fulham

21/10/2023

Fra kr 4490

Tottenham - Chelsea

04/11/2023

Fra kr 4890

Tottenham - Aston Villa

25/11/2023

Fra kr 4990

Tottenham - West Ham

05/12/2023

Pris på forespørsel

Tottenham - Newcastle

09/12/2023

Fra kr 4990

Tottenham - Everton

23/12/2023

Pris på forespørsel

Tottenham- Bournemouth

30/12/2023

Pris på forespørsel

Tottenham - Brentford

30/01/2024

Pris på forespørsel

Tottenham - Brighton

10/02/2024

Fra kr 4990

Tottenham - Wolverhampton

17/02/2024

Pris på forespørsel

Tottenham - Crystal Palace

02/03/2024

Fra kr 5290

Tottenham - Luton Town

30/03/2024

Fra kr 4990

Tottenham - Nottingham Forest

06/04/2024

Fra kr 5290

Tottenham - Manchester City

20/04/2024

Fra kr 8990

Tottenham - Arsenal

27/04/2024

Fra kr 7290

Tottenham - Burnley

11/05/2024

Fra kr 5690

Fotballreiser Tottenham - stadion

Tottenham Hotspurs er en av de mest berømte fotballklubbene i England med en lang historie og en lojal supporterbase. Dersom du er en fotballinteressert person og ønsker å oppleve den unike atmosfæren på deres flotte stadion, kan du vurdere å ta en fotballreise til Tottenham Hotspurs Stadium sammen med vennene dine. Det kan være lurt å kjøpe en pakke som inkluderer både billetter og hotell når du planlegger en fotballreise til Tottenham Hotspurs Stadium. Storkampene til Tottenham mot Arsenal og Chelsea er populære kamper for fotballfansen til Tottenham.

 

Transport til fotballturen og stadion

Tottenham Hotspur Stadium ligger i området Tottenham i Nord-London og er et populært reisemål for fotballfans fra hele verden. Det finnes mange forskjellige transportmuligheter til og fra stadionet, og det er viktig å velge den beste transporten som passer for deg.

En av de mest populære måtene å komme seg til Tottenham Hotspur Stadium på er med offentlig transport. Det er flere t-banelinjer som går til og fra Tottenham området, inkludert Victoria-linjen og Piccadilly-linjen. Tottenham Hale t-banestasjon ligger i nærheten av stadionet, og det går også en overjordisk toglinje kalt “Overground” som stopper på White Hart Lane stasjon, som er en kort spasertur fra stadionet.

Det er også muligheter for å ta en drosje eller uber til stadionet, men det kan være trafikkproblemer på kampdager som kan føre til forsinkelser.

Fotballreiser Tottenham og Puber nær stadion

Tottenham Hotspur Stadium er ikke bare en flott arena for fotballkamper, men også et populært reisemål for fotballfans som ønsker å oppleve den unike atmosfæren rundt kampdagene. For nordmenn på fotballreise en weekend, er det mange puber og barer i området rundt stadionet som tilbyr god mat, drikke og en varm og vennlig atmosfære.

En av de mest kjente pubene i området rundt Tottenham Hotspur Stadium er Bricklayers Arms, som har blitt en populær møteplass for fotballfans fra hele verden.  Adressen er 803 High Road, Tottenham, London N17 8ER, Her kan du nyte tradisjonell pubmat og drikke, og du kan også se på fotballkamper på storskjerm i pubens loungeområde.

The Bell and Hare er en annen populær pub som ligger like ved stadionet, og som også tilbyr mat og drikke til fotballfans.

The Antwerp Arms er en annen pub som ligger i nærheten av Tottenham Hotspur Stadium, og som har en lang historie som en møteplass for fotballfans. Puben har nylig blitt renover og tilbyr nå en moderne baropplevelse, med et bredt utvalg av mat og drikke. Den har også en stor hage som er perfekt for en avslappende drink etter kampen.

For de som ønsker å oppleve mer av Londons pub-kultur, er det også mange andre puber og barer i området rundt Tottenham Hotspur Stadium. The Three Compasses er en populær pub som ligger noen minutters gange unna stadionet, og som tilbyr et stort utvalg av øl og mat. The Beehive og The Elmhurst er også populære valg for fotballfans som ønsker å slappe av og nyte en drink eller to etter kampen.

I sum er det mange flotte puber og barer i området rundt Tottenham Hotspur Stadium, som tilbyr en varm og vennlig atmosfære for fotballfans som ønsker å oppleve den unike kulturen rundt kampdagene. Enten du ønsker å nyte en avslappende drink eller en tradisjonell pubmat, er det noe for enhver smak i nærheten av stadionet.

Tottenham Hotspur Stadium 

Tottenham Hotspur Stadium er en av de nyeste og mest imponerende stadionene i England. Det ligger i Tottenham i Nord-London, og er hjemmebanen til Tottenham Hotspur FC. Stadionet ble bygget i perioden 2015-2019, og ble offisielt åpnet i april 2019. Det er bygget på samme sted som klubbens gamle stadion, White Hart Lane, som hadde vært klubbens hjemmebane siden 1899.

Tottenham Hotspur Stadium har en kapasitet på rundt 62 000 tilskuere, og har et futuristisk design med en karakteristisk glassfasade som lyser opp området rundt stadionet på kampdagene. Inne på stadionet er det moderne fasiliteter, inkludert et stort antall mat- og drikkesteder, butikker og barer.

For fotballfans som er på fotballreiser til Tottenham, er det mye å gjøre på stadionet både på kamp- og ikke-kampdager. Du kan ta en guidet tur på stadionet og se garderobene, VIP-områdene og spillertunnelen, og utforske klubbens historie og prestasjoner gjennom årene på klubbens museum. På kampdager er det en rekke underholdningsmuligheter, og før kampen kan du ta en tur til en av de lokale pubene eller barene i området for å nyte en drink eller se på andre fotballkamper på storskjerm.

På ikke-kampdager er det fortsatt mye å gjøre på Tottenham Hotspur Stadium. Du kan for eksempel ta en tur på stadionet og utforske fasilitetene, og lære mer om klubbens historie og prestasjoner gjennom årene. Det er også mulig å ta en guidet tur på stadionet, som gir deg muligheten til å se de forskjellige delene av stadionet, inkludert garderobene, spillertunnelen og VIP-områdene.

Hvis du er interessert i å kjøpe klubbens offisielle merchandise, er det mange butikker på stadionet som selger alt fra drakter og skjerf til nøkkelringer og kaffekopper. Du kan også besøke klubbens museum på stadionet, som viser en rekke gjenstander og suvenirer fra klubbens historie.

På kampdager er det en hel verden av aktiviteter og underholdning å oppleve på Tottenham Hotspur Stadium. Før kampen kan du nyte en drink eller to på en av pubene eller barene i området rundt stadionet, eller ta en tur til en av de lokale restaurantene eller kafeene. Det er også vanlig å se på andre fotballkamper på puber eller på storskjerm inne på stadionet før kampen starter.

For de som ønsker en komplett opplevelse på fotballreiser til Tottenham, kan du også velge å booke en pakke som inkluderer både billetter til kampen og overnatting på et hotell i nærheten av stadionet. Med en rekke puber og restauranter i nærheten av stadionet, kan du oppleve den autentiske engelske fotballatmosfæren og nyte en helg med fotball og moro.

Vil du bestille stadium tour gjør du fra denne linken Tottenham Stadium tour

 Fotballreiser Tottenham – historie m.m

Tottenham Hotspur Fotballklubb ble etablert for nesten 140 år siden og har en stolt historie, med mange prestisjetunge titler på merittlisten. Blant disse er to ligatitler og hele åtte FA-cup-trofeer, samt flere andre utmerkelser. Klubben har også bidratt til å utvikle noen av de mest legendariske fotballtalentene i engelsk historie, inkludert navn som Jimmy Greaves og Glenn Hoddle.

Fotballreiser til Tottenham, eller en lignende variant, gir en mulighet til å oppleve noen av klubbens største stjerner opp gjennom årene. Gary Lineker var en av de mest effektive spissene i sin tid og scoret hele 67 mål på 105 kamper for klubben. På landslaget scoret han også 48 mål på 80 kamper. Paul Gascoigne var en teknisk briljant midtbanespiller og en publikumsfavoritt på White Hart Lane, mens Chris Waddle var kjent for sin fantastiske teknikk og evne til å slå presise innlegg. Erik Thorstvedt var klubbens førstevalg i mål i mange år og var også en del av det norske landslaget som vant bronsemedalje i VM i 1994. Steffen Iversen var en viktig spiller på laget som vant ligacupen i 1999, og scoret totalt 46 mål på 149 kamper for klubben.

Tottenham Hotspurs største triumf kom i 1984, da de vant UEFA-cupen etter en spennende kamp mot Anderlecht. Laget har også en av de mest lidenskapelige fanskarene i England, som støtter laget uansett hva. Alt i alt gir en fotballreise til Tottenham en unik mulighet til å oppleve en av de mest historiske klubbene i engelsk fotballhistorie.

Vurdere du å se andre lag på din fotballtur til England?  Hva med fotballreiser Arsenal  
Fotballreiser Manchester United, eller fotballreiser Liverpool 

Fotballreiser Leedsfotballreiser Chelsea  ,  fotballreiser Manchester City 

Les generelt om Fotballreiser    Tilbake til første siden: fotballturer